Pikahuolto, ÖLJYNVAIHTO & TUULILASIN VAIHTO HELSINKI

HUOM: Pikahuolto on tauolla rengassesongin ajan.

Pikahuolto palvelee arkisin klo 8-17.

Hoidamme odottaessa autosi pienet huolto- ja korjaustarpeet, kuten öljynvaihdot, jarrupalojen vaihdot, renkaiden vaihdot ja kaikenlaiset pienkorjaukset, tuulilasin pyyhkimien vaihdot, polttimoiden vaihto, renkaiden paikkaukset ym. Renkaanvaihto, öljynvaihto ja muu auton pikahuolto onnistuu Helsingin toimipisteellämme ilman ajanvarausta.

Öljynvaihto Helsingin pikahuollossa

Säännöllinen öljynvaihto auttaa pitämään autosi moottorin kunnossa. Öljynvaihtoa suositellaan vähintään kerran vuodessa. Samalla on hyvä vaihdattaa myös öljynsuodatin. Öljynvaihto pidentää moottorin elinikää sekä samalla öljynvaihdolla taataan moottorin parempi suorituskyky. Teemme öljynvaihdot helposti ja nopeasti pikahuollossamme Helsingissä.

Tuulilasin vaihto ja isommat korjaukset Helsinki

Isommista korjauksista ja tuulilasin vaihdosta voit tiedustella suoraan korjaamoltamme. Vaihdamme ja asennamme niin tuulilasit kuin sivulasit edullisesti Helsingin toimipisteessämme. Tuulilasin vaihto on suoritettava silloin, jos tuulilasissa on halkeama. Etenkin, jos halkeama tai kiveniskemä on suurentunut, ei tuulilasin vaihtoa kannata lykätä. Yleensä tuulilasin vaihto onnistuu korjaamolla päivässä. Tuulilasin vaihtoa ja muita vaativimpia korjauksia varten suosittelemme varaamaan ajan Helsingin korjaamollemme. Ainoastaan pikahuoltoon kuuluvat työt voimme suorittaa odottaessa ilman ajanvarausta.

 

Vikakoodien luku 45 €

Tervetuloa pikahuoltoon!